FOOOKINKILLAAAA Posted March 4 Share Posted March 4 04.03.2025 tarihinde 16:30 civarında 2 karakterimle oyunda ve biriyle moradonda diğeriyle de moradona geçmeye çalışırken DC oldum, daha doğrusu olduğumu sandım çünkü aynı anda internet bağlantısı da kesildi. Tekrar bağlantı geldiğinde ve girmeye çalıştığımda oyunda olan ArchEnemyAE / id si kiss11 ve FOOOKİNKİLLAAA (A ve O sayısından emin değilim) / id si kiss3 ban yemişti, bunların yanında TheySeeMeFarmin/ kiss4 idli karakterim de yemişti. Neredeyse toplu ban gibi bir işlem olmuş ve ben sebebini kesinlikle bilmiyorum. Discorddan admin e ulaşmaya çalıştım fakat cevap alamadım. Konuya açıklık getirilmesini talep ediyorum. Oyun açıldığı ilk günlerde başladım ve o gün bu gündür yalnızca exp veya farm yapıyorum, pk yaptığım bir karakterim bile henüz yok. Tam olarak ne sebeple banlandığımı ve eğer bir hata olduysa çözüme kavuşturulmasını talep ediyorum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forgotten Posted March 4 Share Posted March 4 Unbanned after fee is paid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts