Jump to content
Announcements
  • ForgottenKO MYKO

Sebebini bilmediğim ban

FOOOKINKILLAAAA

Recommended Posts

04.03.2025 saat 16:30 dolaylarında ekrana dc olduğuma dair bildiğiniz o yeniden dene çıkış yap tarzı bir şey geldi ve o an 2 karakterle online'dım. Sonrasında internetim de gitti o yüzden olduğunu düşünüp wifi açıp kapattım ve düzeldi. Oyuna tekrar girmeye çalıştığımda oyunda olan 2 karakterimle birlikte oyunda dahi olmayan bir karakterimin daha, toplamda 3 hesabımın ban yediğini gördüm. Oyuna açıldığı ilk birkaç günde başlayıp o gün bu gündür farm yapıyorum, henüz pk ya dahi çıkmış değilim farm yapmaktan ve bundan keyif alıyorum. Ban yiyen karakter id'lerim : kiss11, kiss3 ve kiss4, oyun nicklerimden birindeki harf sayısından emin değilim fakat diğer 2 karakter ArchEnemyAE ve TheySeeMeFarmin. Sebebini öğrenmek için discorddan admine ulaştım fakat yanıt alamıyorum. Eğer bir hata olduysa (daha önce de askıda kalmıştı gm Rai yardımcı olmuştu) lütfen açılmasını talep ediyorum. Herhangi bir hile vs kullanmadım, kesinlikle kullanmıyorum.